Järviltä ja rannoilta

Olemme koonneet tänne muutamia kuvia laivoista ja maisemista, pikku juttuja yhteistyökumppaneistamme ja muutakin mielenkiinoisiksi kokemiamme juttuja vesiltä ja vesien varsilta.

M/S Meretekulkuri-sisä

kulkuri

Villa Näsirinne on vanha jugend-ajan huvila, josta on tyylikkäästi remontoitu tilausravintola. Huvila sijaitsee kalliolla niemen kärjessä Ylöjärven Antaverkassa. Näsirinteellä voi poiketa nauttimassa hyvästä ruuasta, järjestää monipuolisia virkistyspäiviä, tyylikkäitä perhe- tai yritysjuhlia. Rantasaunan leppeillä löylyillä kruunaat vaikka onnistuneen kokousristeilyn.

www.nasirinne.fi

Turengin Asema on tsaarin mahtikäskyllä syntynyt, oikea asemarakennusten palatsi.
Meillä voit elää tsaarin aikaa kristallikruunujen ja plyysiverhojen keskellä. Ruokapöydässä nautit Hämeen herkuista, niin suomenruotsalaisen kartanokulttuurin, kuin venäläisen keittiön ryydittäminä.

Asema tarjoaa arvokkaat ja toimivat tilat juhlien, kokousten kuin muidenkin tilaisuuksien pitoon. Aseman yhdeksän salia odottaa sinua.
www.turenginasema.fi

Sail in Finland on mielenkiintoinen sivusto, jossa esitellään varsin mainiolla tavalla veneilyreitti Tampereelta Hämeenlinnaan sekä tekstein, että videokuvin.
Sivusto on tehty englanninkielisenä, mutta kuvat kertovat ainakin saman, kuin tuhat sanaa.

https://sail-in-finland.info/hame-lake-trip/

Häme lake trip

Vastaa