Kuutar-risteilyt

Kuutar-risteilyt on järviristeilyihin erikoistunut matkailupalveluyhtiö.

Tampereen pohjoispuolella avautuvalla, jylhällä Näsijärvellä seilaamme komealla, valkokylkisellä rautalaivalla, m/s Meretellä.
Eteläisemmällä, monipolvisella Pyhäjärvellä, jylhällä Vanajavedellä ja jopa mutkikkaalla Hiidenjoella palvelemme asiakkaitamme m/s Kulkurin kanssa.

M/S Merete

M/S Mereten kotisatama on Mustalahdessa, Näsinneulan juuressa, josta risteilyjä tehdään Näsijärvelle ja ylävesille, aina Virroille saakka.

Alus on valmistunut 1910 Helsingissä, jolloin aluksen nimi oli Svala ja tehtävänä reittiliikenne Helsingin saaristossa. Höyrylaiva Svala siirtyi Turkuun 1917 ja siellä suurimman osan historiastaan laiva onkin seilannut sekä reitti- että risteilykäytössä. Vuonna 1984 laiva siirtyi sisävesille ja sen viimeisin kotipaikka ennen Pyhäjärveä oli Oulujärven rannalla sijaitseva Vaala.
Tänä päivänä aluksessa on 80 matkustajapaikkaa, mukavat yhtenäiset sisätilat, sekä tilava aurinkokansi.

 

M/S Kulkuri

kulkuri

Aluksemme kotisatama on Hämeenlinnassa, mutta risteilyvieraita kuljetamme koko Pyhäjärven alueella.

M/S Kulkuri on rakennettu vuonna 1966 ja uudistettu vuonna 2000. Alus on rekisteröity 80:lle matkustajalle, mutta suosittelemme risteilykäytössä enintään 65 matkustajaa.
Sisäpaikkoja on kahdessa salongissa yhteesä 45 ja tämän lisäksi kansitilaa on parillekymmenelle.
Ruokailut laivalla järjestyvät parhaiten 20-30 hengen ryhmille.

 

Laivoillamme ei ole anniskeluoikeuksia, joten yksityistilaisuuksiin alkoholijuomien tarjoilun voi asiakas itse järjestää.
Monipuolinen palvelutarjontamme ratkaisee myös tilatarpeenne komeista rantamaisemista avaamalla ovet rantasaunoille, kokoustiloihin, juhlapaikkoihin ja maittavien ruokapöytien äärelle.

Kerro meille toiveesi, niin me etsimme sinulle sopivan ratkaisun.

Kuutar-risteilyt
0400 278881
risteilyt@kuutar.fi