Kuutar-risteilyt on järviristeilyihin erikoistunut matkailupalveluyhtiö.

Vesistömme haarautuu neljään – viiteen eri haaraan, joista yksi, jylhän komea Längelmäveden vesistö, aloittaa polveilevan matkansa Valkeakoskelta Mallasveden ja Roineen kautta Kangasalle, siitä Orivedelle ja aina Jämsän Länkipohjaan saakka.

Toinen sakara ulottuu Vanajanselältä Lepaanvirran, Hattulan ja Vanajaveden kautta Hämeenlinnaan ja siitä vielä Hiidenjokea myöten Turenkiin saakka.

Yksi vahvimmin liikennöidyistä väylistä taas kulkee myötäseen aina Vanajalta Akaan ja Lempäälän kautta Tampereelle.

Kaikille näille vesistömme osille on nyt mahdollisuus lähteä mukanamme – nauttien risteilyn rentoudesta, maisemien kauneudesta ja maukkaista tarjoiluista

– TERVETULOA –

Hämeenlinnan ja Tampereen välillä säännönmukaisesti paikkaansa vaihtava ms Kulkuri risteilee järviseutumme komeimmissa kohteissa aina Laukon kartanolta Lempäälän kanavalle ja Emil Wickströmin museolta Petäykseen.

Teemme myös maisemaristeilyjä Hämeenlinnasta kesätorstaisin, joihin lipunmyynti suoritetaan laivalta kaksi tuntia ennen laivan lähtöä.
Varaustilannetta voi tiedustella numerosta 0400 278881

 

M/S Kulkuri

kulkuri

Aluksemme kotisatama on Hämeenlinnassa, mutta risteilyvieraita kuljetamme koko Pyhäjärven alueella.

M/S Kulkuri on rakennettu vuonna 1966 ja uudistettu vuonna 2000. Alus on rekisteröity 80:lle matkustajalle, mutta suosittelemme risteilykäytössä enintään 65 matkustajaa.
Sisäpaikkoja on kahdessa salongissa yhteesä 45 ja tämän lisäksi kansitilaa on parillekymmenelle.
Ruokailut laivalla järjestyvät parhaiten 20-30 hengen ryhmille.

******

Laivallamme ei ole anniskeluoikeuksia, joten yksityistilaisuuksiin alkoholijuomien tarjoilun voi asiakas itse järjestää.
Monipuolinen palvelutarjontamme ratkaisee myös tilatarpeenne komeista rantamaisemista avaamalla ovet rantasaunoille, kokoustiloihin, juhlapaikkoihin ja maittavien ruokapöytien äärelle.

Kerro meille toiveesi, niin me etsimme sinulle sopivan ratkaisun.

Kuutar-risteilyt
0400 278881
risteilyt@kuutar.fi