Kuutar-risteilyt

Kuutar-risteilyt on Tampereella toimiva järviristeilyitä järjestävä matkailupalvelu. Palvelemme niin Näsi- kuin Pyhäjärvelläkin sekä kesän 2014 uutuutena Kyrösjärvellä Ikaalisten kylpylän laiturista lähtien.

Tunnelmallisia retkiä supisuomalaisiin maisemiin tarjoamme viidellä laivalla: m/s Wellamolla ja m/s Intillä Näsijärvellä sekä m/s Meretellä Tampereen Pyhäjärvellä. M/s Loreleilla Ikaalisten maisemissa sekä m/s Arielilla Lappajärvellä.

Tarvitsetpa kokoustilaa, pitopalvelua, juhlatilaa, saunatilaa tai ohjelmapalveluita tilaisuuteesi, niin autamme myös päivän muiden osa-alueiden järjestämisessä.

Kuuttaren palvelut sopivat yhtä hyvin yritysten virkistyspäiville kuin yksityisille juhlillekin. Laivoilla ja järvien rannoilla pääsette nauttimaan kappaleesta kauneinta suomea viettäessänne yhteistä aikaa tärkeiden ihmisten kanssa.

Tiina Mäkelä & Heini Helin
Kuutar-risteilyt
0400 278881
risteilyt@kuutar.fi

Näsijärvi, Näsijärvi risteily, risteilyt Näsijärvellä, Näsijärven tapahtumat, M/s Wellamo, Wellamo risteilyt, Wellamo laiva, Kuutar matkailupalvelu, Tampere risteilyt, Tampereen laivat